DEADERMA, dermatološko estetski center
Kotnikova 20, 1000 Ljubljana

  Pokličite nas: 051 647 006 
  Pišite nam: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

O nas

Deaderma medi – spa je dermatološko estetski center ki predstavlja nov koncept za dobro počutje, ki ga dosežemo s prepletom dermatoloških in kozmetičnih postopkov. Medi - spa je prostor, kjer uporabljamo znanost za lepoto. Naša naloga je doseči najboljše rezultate s storitvami, ki so preverjene in učinkovite.


Deadermo medi - spa vodi Yana Targonskaya, dr. med., specialistka dermatologije, ki je po končani medicinski fakulteti v Rusiji, opravila strokovni izpit in specialistični izpit iz dermatovenerologije na Dermatološki kliniki Kliničnega centra v Ljubljani. Izkušnje in znanja iz področja estetske medicine pa je pridobivala v Veliki Britaniji, Franciji, Italiji, Austriji.

Yana Targonskaya

Doktor Yana Targonskaya  vam pripravi iskreno in strokovno mnenje o razpoložljivih možnostih zdravljenja in možnih rezultatih. Hkrati pa je to priložnost, da jo vprašate, kar vas že od nekdaj zanima.

Zagotavljamo vam brezplačno svetovanje, na osnovi katerega lahko preprosteje izberete zdravljenje, ki ustreza vašim željam in zahtevam.

Deaderma - darilni bon

"Srečo imamo, da nam sodobna medicina ponuja možnost, da izboljšamo svoj videz, kljub neizbežnim posledicam časa, ki se  kažejo na našem obrazu. Majhen poseg mnogim dvigne samozavest in pomaga, da se bolj odločno podajo skozi izzive."

"Zadovoljni smo, kadar se dobro počutimo in dobro se počutimo, kadar smo si všeč."

Deaderma na Facebooku

Sodelujemo z: