DEADERMA, dermatološko estetski center
Kotnikova 20, 1000 Ljubljana

  Pokličite nas: 051 647 006 
  Pišite nam: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mezoterapija

 Kaj je virtualna mezoterapijaNeboleča alternativa klasične mezoterapije

V svetu se kaže trend iskanja alternative medicinskih postopkov in Skeyndor je v pravem času razvil pravo stvar – virtualna mezoterapija je alternativa klasični metodi mezoterapije. Do zdaj so klasično mezoterapijo lahko izvajali izključno zdravniki, saj so se sestavine vnašale v kožo z injekcijo, pri čemer so neizbežne bolečine, potplutbe in tudi mnogi nezaželjeni stranski učinki. Seveda pa je dosežen rezultat na koži navdušujoč, saj pridejo aktivne sestavine, kot na primer hialuronska kislina, globoko v kožo in delujejo od znotraj. Z virtualno mezoterapijo pa dosežemo 80% učinka iglične mezoterapije - in to brez prebadanja kože, brez možnosti neželjene reakcije kože.

Virtualna mezoterapija je revolucionarna metoda pomlajevanja obraza in telesa, kar je rezultat večletnih raziskav Skeyndorjevih laboratorijev. Gre za estetsko, nekirurško metodo, s katero se v srednji del kože (dermis) vnaša visoko koncentrirane prečiščene aktivne sestavine, in to brez uporabe igel, temveč s pomočjo štirih elektrosond. Posebnost te tehnike je uporaba dveh vrst toka (galvanski in elektromagnetni) ter kombinacija različnih tehnik obdelave s štirimi sondami s točno določenim ciljem delovanja v koži.

Tretma sestoji iz štirih korakov, ki so sestavljeni glede na določen vrstni red, ki ga je treba dosledno upoštevati. Samo na ta način dosežemo prepustnost kože do te mere, da aktivne sestavine vnesemo globoko v dermis, z zaključnim korakom pa zagotovimo, da tam tudi ostanejo in jih koža maksimalno izkoristi.

 

 

4 koraki Skeyndor mezoterapije

Aktivacijski galvanski tok stimulira mikrocirkulacijo in mehča vse gradnike v koži, da bi se omogočila globlja penetracija sestavin.

Naloga galvanske hidroelektroforeze je, da izzove tresenje na nivoju lipidov in tako ustvarja ionske kanale v koži, skozi katere sestavine potujejo v globino kože.

Elektromagnetna elektroporacija posnema stimulativne vbode z iglo in potiska aktivne sestavine skozi ionske razpoke v dermis.

Krioterapija, kot zadnji korak tretmaja, pa s hlajenjem omogoči fiksiranje aktivnih snovi v dermisu ter hkrati umirja in učvrščuje kožo.Tretma Skeyndor mezoterapije

Skeyndor mezoterapijo izvaja strokovna oseba z uporabo posebne patentirane naprave Mesoscience by Skeyndor. Tretma je neinvaziven, brez igle in je popolnoma varen ter brez bolečin in poškodb kože, učinek pa je viden takoj in bo zadovoljil visoka pričakovanja tudi najbolj zahtevnih strank.

Mezoterapija je namenjena vsem, ki želijo zmanjšati gube, posvetliti pigmentne madeže, osvežiti ten, učvrstiti tonus kože tako na obrazu kot na telesu, zmanjšati videz strij in celulita ter upočasniti staranje kože. Tretma traja rpibližno eno uro in je za stranko prijeten in sproščujoč, učinki pa so vidni že po prvem tretmaju. Za optimalne rezultate se priporoča šest tretmajev, saj se učinki seštevajo in trajajo dlje. Pri šestih tretmajih se namreč v kožo naloži več aktivnih sestavin, kot jih koža potrebuje, kar pomeni, da se ustvari zaloga za naprej in zato lepotni oziroma pomlajevalni učinek traja dlje. Vsi tisti, ki pa se pripravljajo na poseben dogodek in želijo na ta dan še posebej sveže izgledati, pa se lahko odločijo za enkratni obisk.

 

 

Zakaj je Skeyndor mezoterapija edinstvena

Večina kozmetičnih hiš na trgu nudi za nego obraza in telesa izključno ročne tretmaje, pri katerih se aktivne sestavine razporedijo le v vrhnjem sloju kože ne pa tudi v dermisu, kot to omogoča Skeyndor mezoterapija. Redko katera nudi istočasno tudi podporo z aparaturo, nobena pa nima neinvazivne mezoterapije s kombinacijo štirih različnih tehnik in ciljno usmerjenih tokov.

Vse to je dokaz, kako edinstvena je Skeyndor virtualna mezoterapija, saj edina omogoča obsežno delovanje v globljih plasteh kože in zagotavlja močnejši, hitrejši in dolgotrajen rezultat.

 

 

 

 

 

 Klasična mezoterapija

 

Mezoterapijo uporabljamo v 3 estetskih namenih. 

V prvem primeru vitaminsko mineralne koktejle s hialuronsko kislino  vbrizgavamo v kožo celega obraza, s čimer dosežemo  njeno prožnost, elastičnost in svež, spočit videz. Potrebno je 3 do 5 ponovitev.

V drugem primeru se uporablja metoda za topljenje maščobe, imenujemo jo tudi injekcijska lipoliza.
Najbolj primerni predeli za topljenje maščobe so pas, trebuh, podbradek in kolena.
Odpravljamo lahko tudi  celulit na nogah in rokah. Mezoterapija, odstranjevanje podbradka

Deaderma - darilni bon

"Srečo imamo, da nam sodobna medicina ponuja možnost, da izboljšamo svoj videz, kljub neizbežnim posledicam časa, ki se  kažejo na našem obrazu. Majhen poseg mnogim dvigne samozavest in pomaga, da se bolj odločno podajo skozi izzive."

"Zadovoljni smo, kadar se dobro počutimo in dobro se počutimo, kadar smo si všeč."

Deaderma na Facebooku

Sodelujemo z: